Cristina Cristea/ January 30, 2014/ Articole, Recuperare / Auto-ajutor, Sanatate, Servicii/ 0 comments

Cristalul este energia Pamantului,
Culoarea este energia Soarelui,
TU este energia Universului.

Fiecare cristal, fiecare culoare, are o frecventa vibrationala unica ce te poate influenta. 

Coloured_Stones_I_by_somadjinnNoi ne-am propus sa co-cream un cadru potrivit in care sa invatam sa folosim aceste puteri, constient, in favoarea starii noastre de bine.

Va invitam sambata, 26 aprilie, sa explorati puterea magica a culorilor si cristalelor care ne inconjoara.

Cu totii ne putem energiza si influenta rezultatele in toate domeniile vietii noastre: Sanatate, Relatii, Bani, Cariera, Spiritualitate; cristalele si culoarea sunt doua daruri venite din natura si Univers care ne pun la dispozitie puterea lor.

Prin acest atelier, noi ne dorim sa creem spatiul necesar in care sa experimentati, sa simtiti si sa faceti cunostiinta cu forta lor benefica.

Alatura-te noua pentru o experienta colorata si plina de vibratii unice pentru a cinsti starea de bine, echilibrul, Natura si Universul.

Fii binevenit!!! ♥

Va fi un atelier preponderent experential in care vom explora:

* Energizarea prin culoare, repirand… culori.
* Terapia cu ajutorul culorii prin meditatie / vizualizare.
* Echilibrarea chakrelor prin puterea culorilor si cea a cristalelor.
* Purificarea si Programarea cristalelor.
* Activarea cristalelor prin puterea intentiei.
* Si multe alte lucruri inedite.

Daca tu consideri ca ti se potriveste si ai timp si disponibilitate, te asteptam, cu mare drag, sa te bucuri, alaturi de noi, de cateva ore de sambata invaluita in energia pozitiva a cristalelor si a culorii!

Ai nevoie sa aduci cu tine doar deschiderea de a explora un taram nou si increderea. Iar daca amicul tau, dl. Critic interior, iti spune ca totul este o iluzie, te rugam, invita-l si pe el; promitem sa-l tratam cu iubire si blandete iar la final, va putea pleca inapoi cu tine acasa.

COST: 80 ron (Include: Bucuria de a te (re)intalni, materialele, apa/ceaiul/cafeauna, insotirea noastra, oameni minunati – camarazii tai de drum in aceasta experienta)

Darurile noastre:
* Propria ta colectie de cristale.
* Propria ta colectie de carduri colorate.

Daca iti doresti sa impartasesti experienta cu oameni dragi, ii poti invita si pe ei, insa tine cont ca numarul de locuri este limitat astfel ca este important sa-ti anunti venirea.
Pentru participa la atelier este suficient sa te inscrii trimitand un email la energiesiculoare@gmail.com (numele si numarul de persoane) si sa-ti verifici email-ul pentru ca vei primi toate detaliile acolo. 

Beneficiezi de:
* 15% reducere daca mai vii cu inca 2 persoane. (fiecare dintre cele 3 persoane va beneficia de aceasta reducere)
* 10% reducere la urmatorul eveniment.
* 5% reducere daca platesti pana pe 24 aprilie.

!!! Reducerile nu se cumuleaza.

UNDE? Bucuresti, zona Piata Sudului

CAND? 26 aprilie, 10:00 – 14:00

CU CINE?

63564_176835079001196_5992625_nMirela Boroeanu – Jurnalist de profesie, coach si formator, sunt de cand ma stiu fascinata de cristale. Primul meu contact cu acestea se intampla pe la inceputul anilor ’90 cand mi-a cazut in mana o carte redactata la masina de scris. Ideea workshopului “Energie si Culoare” exista in latenta de mai mult timp. Interesul oamenilor din jurul meu pentru cristale si intalnirea cu Cristina au fost catalizatoare pentru transformarea ideii in actiune.

Cristina CristeaCristina Cristea – Fondator  Alunga Tristetea         De profesie psiholog, terapeut si coach, in esenta sunt un artist. Respir culoare si ador cristalele. Asa a luat nastere proiectul  Povesti cu nisip. De aici si pana la intalnirea cu Mirela si conceperea workshopului “Energie si Culoare”, a mai fost doar un pas. Mai multe informatii relevante gasesti pe alungatristetea.ro.

 

Pentru a veni la workshop este suficient sa te inscrii trimitand un email la energiesiculoare@gmail.com (numele si numarul de persoane) si sa-ti verifici email-ul pentru ca vei primi toate detaliile acolo.

Te rog sa transmiti aceasta invitatie deschisa oricui consideri c-ar putea fi interesat sa participe la acest eveniment. Iti multumim! 🙂

CRISTALE SI CULOARE

Culoarea se afla pretutindeni in jurul nostru dar oare cat de des o observam cu adevarat, o simtim si o folosim constient pentru a ne ajuta in viata noastra de zi cu zi?

Cristalele, de asemenea, cu pleiada lor de culori si vibratii, ne pot ajuta sa ne echilibram fizic, mental, emotional si spiritual.

Combinand puterea cristalelor cu cea a culorilor ne putem imbunatati starea de bine si, de asemenea, ne putem bucura de beneficiile resurselor pe care natura ni le pune la dispozitie.

Ideea de baza de la care am pornit in pregatirea acestui workshop, este ca noi toti suntem vibratie iar culoarea si cristalele au vibratie, de asemenea. Combinandu-le, ele au puterea de a ne curata si a indeparta blocajele energetice existente si de a ne ajuta sa ne ridicam vibratia energetica pentru a se normaliza si a deveni mult mai puternica.

Prin acest workshop ne propunem sa-ti oferim posibilitatea sa te conectezi cu puterea acestei energii benefice si sa o aduci in viata ta de zi cu zi.

De ce sa cunoastem mai multe despre cristalele?

Actiunea cristalelor este una extrem de benefica pentru fiinta umana, daca sunt folosite constient. In functie de ceea ce-ti doresti sa obtii, cristalele se aplica pe anumite zone ale corpului pentru a induce o stare de profunda relaxare, a te elibera de stres si durere, pentru a-ti ameliora anumite afectiuni si a-ti echilibra, curata si energiza anumiti centri energetici, numiti chakre. Astfel, efectul benefic al cristalelor este resimít atat in corpul fizic cat si-n cel subtil.

De ce aplicarea cristalelor are efect asupra starii noastre de bine si a corpului nostru?

Cristalele au abilitatea de a stoca si a emite vibratii energetice. Atat ele cat si corpul uman au propria vibratie energetica. Astfel, odata intrate in campul nostru energetic, cristalele ne influenteaza acest camp electro-magnetic, corpurile subtile, patrunzand in corpul fizic. Cu alte cuvinte, energia cristalelor ne influenteaza in toate planurile: fizic, mental, emotional, spiritual.

Cristalele absorb, focuseaza, directioneaza si difuzeaza campurile noastre de energie permitand o echilibrare energetica a corpului nostru, astfel el reintrand intr-un ritm normal de functionare.

Cristalele adecvate pot fi amplasate pe cele sapte chakre principale ale corpului nostru. Acestea fac legatura dintre campurile energetice subtile ale aurei noastre cu emotiile noastre, glandele – hormonii, organele, parti ale corpului fizic si a len fluxurilor circulatorii subtile si fizice.

Cum ne influenteaza culorile?

* Culoarea reprezinta limbajul sufletului, priveste doar o pictura meditativa si-ti vei da seama de asta.

* Culorile ne influenteaza dispozitia si emotiile.

* Ele au impact asupra starii noastre de bine.

* Preferand sau evitand anumite culori, reprezinta un mod de auto-exprimare iar asta dezvaluie parti ale personalitatii tale.

 * Culorile, ca si cristalele, influenteaza fluxul energetic al corpului nostru.

Din cele mai vechi timpuri, culoarea este folosita cu scop de vindecare a anumitor afectiuni. In cultura straveche Indiana, Egipteana si Chineza, de asemenea, culorile erau folosite in scop terapeutic atat pentru problemele fizice cat si cele emotionale.

Cromoterapia traditionala provine de la o practica antica indiana, Ayurveda, care se bazeaza pe credinta ca organismul este format din sapte chakre principale, sau roti (in Sanskrita, chakra inseamna roata) . Cele sapte chakre corespund energiei din celor sapte culori ale curcubeului, iar energia chakrelor le permite să circule în mod egal pana la finalizarea ciclului de viata.

Pentru o stare bună de sanatate, atat emotional si cat si fizic, chakrele, aceste roti energetice, au nevoie sa functioneze fara blocaje pentru a rula mecanismul interior al corpului uman. In acest punct se intalneste energia benefica a culorii cu cea a cristalelor. Iar echilibrul energetic al  fiintei noatre il putem obtine folosind constient cristalele si culorile.

Daca-ti doresti sa inveti cum sa folosesti cristalele si culorile pentru a-ti imbunatati viata, acest workshop este pentru tine.

Fii binevenit !!!

Vei afla si invata despre:

* Cum iti influenteaza viata culoarea si cristale.

* Sa folosesti constient energia benefica a cristalelor si culorilor pentru a-ti imbunatati stilul de viata si starea de bine.

* Terapia cu ajutorul cristalelor si a culorii.

* Actiunea cristalelor si a culorii asupra chakrelor si implicit asupra corpului fizic, a mentalului, a emotiilor si a spiritului nostru.

* Cum sa te relaxezi si sa te conectezi la fluxul de energie pozitiva, prin intermediul cristalelor si culorii.

* Despre centrii energetici, cele 7 chakre principale.

* Cum sa-ti cureti, echilibrezi si energizezi chakrele folosind o varietate de cristale si culori.

Te rog sa transmiti aceasta invitatie deschisa oricui consideri c-ar putea fi interesat sa participe la acest eveniment.

Te asteptam cu drag si energie pozitiva,

Cristina & Mirela


Print pagePDF page

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

CommentLuv badge