Cristina Cristea/ April 26, 2013/ Articole, Dieta/Stil de viata, Preventie, Recuperare / Auto-ajutor/ 0 comments

Viata mea magica
Aceasta ultima parte a seriei de articole dedicate Eliminarii Stresului, este despre  a-ti crea un ”Contract” cu Puterea ta Superioara (Dumnezeu / Sinele tau Superior / Sursa / sau oricine ar fi Ea).
Vreau sa-ti vorbesc despre alinierea cu Puterea ta Superioara si cu Legile Atractiei prin crearea ”Contractului tau cu Universul”.
O parte importanta a acestei Legi a Atractiei este sa scrii pe hartie, la timpul prezent, o descriere detaliata a vietii tale ideale. Acest proiect distractiv permite absolut totul si orice care iti va aduce bucurie adevarata si care-ti lumineaza Calea catre viata viselor tale.
Acordul tau incepe cu ”Eu sunt”              si sunt recunoscator sa am in viata mea abundenta nelimitata.” Scrie pe hartie toate lucrurile pentru care esti cu adevarat recunoscator.
Apoi, tot la timpul prezent, descrie cine esti tu ideal (chiar daca inca nu percepi asta cu cele 5 simturi ale tale) si care-i viata ta ideala.
Te rog sa consulti urmatorul exemplu… acesta este acordul meu cu Sinele meu Superior:
Eu sunt Cristina si sunt recunoscatoare sa am in viata mea abundenta nelimitata.
Iubesc si sunt recunoscatoare pentru aceasta viata minunata pe care-o am. Sunt de asemenea recunoscatoare pentru bunatatea, inspiratia si intelepciunea spirituala pe care viata mi le daruieste in fiecare zi. Sunt recunoscatoare pentru iubirea care ma invaluie la fiecare pas.
 
Sunt recunoscatoare pentru casa pe care-o am in mijlocul naturii, pentru familia mea, pentru fiica mea atat de creativa, zambitoare, expresiva si pozitiva. Ma iubesc asa cum sunt… imi ador corpul acesta minunat si sanatos. 
 
Sunt, de asemenea, recunoscatoare pentru prietenii si oamenii cu care, intr-un fel sau altul, am intrat in legatura. Ei ma inspira in fiecare zi si le multumesc pentru asta.
 
Sunt fericita sa fiu in pozitia de-a impartasi cu altii ceea ce stiu si ceea ce m-a ajutat pe mine. Sunt fericita ca, prin ceea ce fac, pot motiva si inspira oameni in jurul meu. 
 
Sunt profund recunoscatoare pentru inspiratia care ma ajuta sa scriu carti, sa tin prelegeri si workshopuri… toate, pentru a sprijini oamenii sa depasesca stresul si anxietatea… practic, sa alunge tristetea.”  Eu sunt
Cred c-ai prins ideea…
Puterea lui Eu Sunt este nebanuit de mare. Iti voi vorbi saptamana viitoare, intr-un video, despre care-i semnificatia lui Eu sunt si cum ii poti folosi puterea.
Iata, pentru urmatoarele 7 zile

Planul de actiune

* Saptamana aceasta, scrie-ti un acord pozitiv intre tine si Puterea ta Superioara.
* Dupa ce vei petrece un timp cizelandu-ti versiunea despre viata ta magica, pune-ti capodopera pe desktop pentru a o citi in fiecare zi.
Aseaza o versiune prescurtata si-n baie, pe oglinga, si-n bucatarie, pe frigider.
* Impartaseste acest acord, cu prietenii tai cei mai buni.
* Incepe sa crezi in visele tale si sa traiesti viata pe care ti-ai dorit-o s-o traiesti!
* Dupa masa, fa o scurta plimbare si respira profund (abdominal), chiar si pentru 5 minute.
Acestea au fost cele 8 ”lectii” pentru eliminarea stresului si pentru crearea unei vieti frumoase si armonioase.
Simte-te bine si trateste-ti cu viata pe care ti-o doresti!
 
Cristina
PS: Cum arata acordul tau cu Puterea ta superioara? Scrie-l pe hartie dar adauga-l si-ntr-un comentariu; astfel, vei primi tot mai multa energie de la persoanele care-l vor citi.

Print pagePDF page

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

CommentLuv badge