logo Alunga Tristetea1

Bine ai venit!

Sunt bucuroasă şi recunoscătoare să te întâlnesc. Acesta este încă un pas pe care-l faci pentru a alunga tristeţea şi a-ţi deschide larg braţele către o viaţă înfloritoare.

Mă bucur că ai poposit aici! Aceasta este o comunitate de oameni deschişi, încrezători, iubitori şi iubiţi, entuziaşti, bucuroşi şi fericiţi care, pentru o clipă, au uitat cât de minunaţi sunt.

De aceea, pe aici trec cei ce sunt în căutare de soluţii potrivite şi  durabile la problemele și obiceiurile care le umbresc experienţa, firească şi naturală, de pace și fericire. Există multe resurse aici care te pot inspira.

Eu sunt disponibilă să mă întâlnesc cu tine prin telefon sau Skype pentru sesiuni individuale adaptate nevoilor tale, pentru a te sprijini în Călătoria ta personală.

Eşti  întotdeauna binevenit să-mi laşi un comentariu sau să-mi trimiţi un e-mail cu orice întrebări sau feedback.
Te rog să reții că postările de pe acest blog au scop informativ, inspiraţional şi de conştientizare și nu sunt destinate pentru a oferi psihoterapie sau pentru a fi un substitut pentru serviciile profesionale.

Povestea mea

Acest site este inspirat de experiența personală ca urmare a căutărilor mele pentru a găsi soluţii de-a pune capăt suferinţelor.

Doar să mă simt mai bine nu a fost suficient pentru mine. Când am citit în învăţăturile spirituale străvechi că pacea, liniştea şi armonia sufletească de durată sunt posibile, am crezut-o în adâncul fiinţei mele şi mi-am propus să caut şi să găsesc toate astea în fiecare zi, prin ceea ce fac. Nu ştiam cu adevărat ceea ce căutam. Nici acum nu ştiu pe deplin dar mă las ghidată de Sinele meu Superior si de fiecare experienţă pe care o trăiesc..

Călătoria personală mi-a călăuzit paşii pe cărări nebănuite, presărate cu experienţe, unele frumoase, altele dureroase, însă toate – cărămizi importante la fundaţia unei vieţi armonioase. Am reuşit în Călătoria mea să mă cunosc din ce în ce mai bine, să-mi examinez credinţele care mă pun într-o lumină favorabilă… dar şi pe cele care mă limitează. Apoi, am învăţat cum să trec de la emoţiile dureroase şi înfricoşătoare, care mă făceau să-mi trăiesc viaţa ca pe o dramă, la sentimente pline de iubire, compasiune şi empatie.

La un moment dat am realizat că, fără să-mi dau seama, am riscat totul, “mi-am pus viaţa la bătaie” şi am început, pas cu pas, să-mi trăiesc zilele aşa cum îmi doresc. Este un proces continuu, în plină desfăşurare.

Încetul cu încetul, blocajele mele au început să se dizolve iar viaţa mea să devină din ce în ce mai armonioasă şi mai colorată.

Ceea ce este relevant pentru viaţa mea de acum este fluxul nelimitat de iubire, bucurie, creativitate, libertate … și atât de multă fericire. Pe măsură ce o convingere este schimbată, un blocaj este eliberat, primesc o doză în plus de energie – iubire, creativitate, inspiraţie, fericire… aparent natural şi firesc.

Până acum am avut o Călătorie binecuvântată, și sunt încântată să împărtășesc cu tine ceea ce am învățat de-a lungul acestui drum. Aici sunt câteva rânduri din cartea vieţii  mele, menite să te inspire şi să-ţi amintească faptul că nu eşti singur în Călătoria ta şi că, oricât de greu ţi se pare drumul la un moment dat, îl poţi urca. Nu uita că nimic nu este întâmplător şi că există o lecţie de învăţat la fiecare pas.

Iată câteva articole de la care poţi începe: 

De formare, eu sunt psiholog şi psihoterapeut sub supervizare. În plus față de scris, îmi place să mă întâlnesc cu oamenii, individual și în grupuri, şi să-i sprijin în obținerea înţelegerii de care au nevoie pentru a se elibera de tiparele mentale şi emoționale, care stau în calea fericirii, păcii interioare şi exprimării lor creative.

Lucrez cu adulți, bătrâni, cupluri, familii şi ocazional cu tineri şi persoane cu probleme medicale cronice. Ca terapeut și facilitator, îmi propun să creez un spațiu sigur și primitor pentru clientii mei, care să contribuie la vindecarea și împlinirea lor.

Ca urmare a stării mele de mulţumire, dăruire şi iubire pentru ceea ce fac, viaţa mea a căpătat o turnură înfloritoare. Mă las inspirată de mentorul meu spiritual şi de tot ceea ce mă înconjoară, îmi cresc şi educ fetiţa într-un stil de viaţă sănătos, mă bucur de aerul, locurile şi peisajele minunate ce-mi înconjoară casa, creez tablouri şi obiecte de decor, fotografiez şi merg cu bicicleta cât de mult pot.

Multumesc şi sunt recunoscătoare pentru toate astea şi multe altele. 🙂

Dacă ai întrebări, sugestii sau idei pe care doreşti să le împărtășeşti, te rog să nu eziți să-mi trimiteți un e-mail cristinacristea@alungatristetea.ro. Aştept cu nerăbdare veşti de la tine.
Pentru mai multe informații despre şedinţele cu mine, te rog să accesezi pagina Servicii.


Print pagePDF page

2 Comments

  1. deci mersul cu bicicleta relaxeaza! anul acesta voi fi relaxat …
    Revin !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

CommentLuv badge