“De fiecare data cand zambesti cuiva, este un gest de dragoste, un dar catre acea persoana, un lucru frumos. Nu putem sti niciodata tot binele pe care il poate face un zambet.” (Maica Tereza)

De aceea iti spun: Zambeste-ti mai intai tie!

Haide sa ne intampinam mereu, unul pe altul, cu zambete, pentru ca zambetele sunt inceputul iubirii.

Zambetul este o lumina la fereastra sufletului, un semn ca inima este acasa. Este timpul sa-ti luminezi sufletul.

Ca si coach, eu sunt aici sa te sustin. Sa te ascult. Sa visez cu tine.

Impreuna vom da la o parte straturile, unul cate unul, vom explora si vom gasi resursele de care ai nevoie acum.

Impreună , tu si eu, te vom face sa zambesti din nou.

 

Te insotesc sa faci pasul de la tristete la zambet.

 

Metoda personala de coaching dupa care lucrez este

DROP

(in limba engleza, to drop inseamna si a inscrie un gol)

Dorinte: stabilesti ce-ti doresti cu adevarat sa obtii.

Realitate: povestea ta.

Optiuni: investigarea alternativelor, a optiunilor (exista cel putin 3) si a resurselor.

Primul pas: strategii, plan de actiune.

 

Cum lucrez?…

Lucrez cu tine la un nivel intuitiv foarte profund pentru a explora dorintele sufletului tau. Abordarea mea creaza experiente profunde si-ti ofera ceea ce-ti doreste sufletul tau.

Daca te afli aici, cu siguranta exista in viata ta lucruri care te impiedica sa zimbesti din tot sufletul. Te ajut sa gasesti raspunsuri.

Am constientizat ca singura persoana care ar trebui VREODATA sa-ti sugereze ce sa faci, esti tu – si sunt aici sa-ti arat cum.

Poate ca suna profund, si asa si este. Dar tot ce va iesi la iveala in sedintele noastre, iti va fi familiar – nu este nimic ce nu cunosti – doar cateva lucruri pe care nu ti le amintesti. Impreuna, vom descoperi raspunsuri pe care tu deja le cunosti adanc in interiorul tau.

Coaching-ul este doar despre a asculta și a pune întrebarile corecte . Eu te voi ajuta sa-ti pui intrebarile potrivite si sa faci schimbari semnificative in viața, doar daca asta iti doresti cu adevarat. 

Relația de coaching este una unica, absolut speciala. Eu, ca si coach, sunt in masura sa creez un spatiu sigur pentru clienții mei, in care sa-si impartasesca sperantele, visele și provocarile, permitandu-le sa devina mai constienti de sine.

Astfel, te insotesc sa-ti privesti viata dintr-o noua perspectiva, care-ti aduce mai multa claritate, mai multa lumina. Acest lucru iti reda entuziasmul de-a actiona in directia obiectivelor tale. Astfel, in acest moment dispui de energia potrivita pentru a face pasii potriviti pentru tine.

Indiferent cat de blocat te simti in acest moment, indiferent ca doresti doar sa fii ascultat cu adevarat sau insotit in a cauta un sens, o directie, o alternativa…

… coaching-ul te ajuta sa actionezi si sa faci schimbari reale si de durata in viata ta.

Simte-te liber sa alegi!

Coaching 1

Coaching group


Print pagePDF page

1 Comment

  1. Pingback: Martie 2014: Proiectul global ”Dar din Dar sa facem … RAI!” (editia I) « MinuneMica.eu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*

CommentLuv badge